perjantai 30. elokuuta 2013

Ihmeitä tapahtuu: Kastelli aktivoitui

Ihmeiden aika ei ole ohi! Tänään sain hämmentävän puhelun, jota en ikimaailmassa osannut odottaa. En enää. Kastelli-kauppias A nimittäin aktivoitui puolentoista kuukauden viiveellä.

Puhelu eteni näin:

"Kastelli-kauppias A täällä terve! Olit ottanut yhteyttä! Miten teidän talohanke etenee? Koska voitte tulla käymään, että saadaan projekti kunnolla aluilleen?"

Minä: "Niin, yritin ehdottaa tapaamista silloin puolitoista kuukautta sitten. Me ollaan jo päädytty ihan toiseen talofirmaan ja projekti etenee loistavasti - kiitos kysymästä!"

Kastelli: "Voi ei, jaa että nimet on jo paperissa?"

Minä: "Nimiä ei ole paperissa, mutta kyllä me ollaan päätös tehty."

Kastelli: "Sittenhän minulla on vielä mahdollisuus!"

Minä: "No oikeastaan sinun mahdollisuutesi meni jo."

Kastelli: "Saanko kysyä, mihin taloon olette päätymässä?"

Minä: "Saa kysyä, ja kyllä sitä kehtaa hehkuttaakin. Helmitaloon."

Kastelli: "Ai Helmitalo? Sellaisesta en ole kuullutkaan. Ilmeisesti jokin pieni firma. Kai tiedät, että Kastelli on suurin ja mahtavin?"

Minä: "Tiedän, ja Helmitalo se vasta toista maata onkin! Pieni maalaisfirma, jossa asiat sujuvat helposti ja jossa toiminta on ihmisläheistä!"

Kastelli: "Jaa, no pitää varmaan tutustua siihen firmaan."

Minä: "Teepä se!"

Heti seuraavana päivänä tuon puhelun jälkeen Kastelli-kauppias B soitti vielä miehelle ja uteli samalla lailla, miten projekti etenee. Kastelli-kauppias B:hän on se tyyppi, jonka juttusilla kävimme, kun Kauppias A ei vastannut yhteydenottopyyntöihimme.

Viimeistään näiden Kastelli-puheluiden jälkeen tuli sellainen olo, että siitäs saitte, suuret ja mahtavat! Tyritte oman mahdollisuutenne! Me ollaan valittu maailman paras talo. <3

1 kommentti: