lauantai 26. huhtikuuta 2014

Meillä on rakennuslupa!


Eilen meille tuli varsin miellyttävää postia Nurmijärveltä: meillä on nyt rakennuslupa, nyt on lupa rakentaa, jipii! Luvan saaminen kesti aika tarkkaan viisi viikkoa, eli melko sukkelaan se kävi, vaikka odotteluaika pitkältä tuntuikin. :)

Seuraavaksi ilmoitamme luvasta Helmitalon väelle. Toivottavasti aikataulutkin alkavat pian selkiintyä ja saamme tietää, milloin maanrakennustyöt aloitetaan ja koska perustuksia tullaan tekemään. Ennen maanrakennustöitä pitää kai vielä hyväksyttää vastaava työnjohtaja, IV- ja KVV-vastaavat rakennusvirastossa (vastaava mestarimme hoitaa kaikkia näitä tehtäviä), pitää aloituskokous ja merkkauttaa rakennusten nurkat tontille, tehdä vesi- ja viemäriliitossopimukset ja saada sähköt kytkettyä talon pystytyspäivään mennessä.

Kävimme maaliskuun lopussa myös kalustefirmoissa eli PM Kalusteessa ja Kalustetuote Eerolassa pyytämässä keittiö- ja kiintokalustetarjouksia. Myös tarjouksia oli piinaava odottaa, sillä PM Kalusteen tarjousta odotimme kokonaiset kolme viikkoa ja Eerolan tarjousta neljä viikkoa. Mutta viimein pääsemme vertailemaan tarjouksia toden teolla!

Odottelun aikana olemme käyneet myös tontilla fiilistelemässä. Helmitalon jengi oli kiikuttanut sinne pramean kyltin, jee!
Kyltti!
Lisäksi risukeiju (=iskä) oli käynyt tontilla kaatamassa pajukot ja pihakoivun.
Tarvitaan enää "pieni" pintaraapaisu, niin talo voidaan toimittaa!

2 kommenttia:

  1. Hurjan paljon hommaa tuo kyllä tuntuu vaativan! Tsemppiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tsempistä, Hani! Hommaa on kyllä yllättävän paljon ja on se onni, että päädyttiin muuttovalmiiseen taloon. Tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta, että jouduttais tän väsyttävän suunnittelun jälkeen vielä itse rakentamaan se talo. xD

      Poista