torstai 19. kesäkuuta 2014

Meillä on ovi, parveke, kuisti ja katto


Kun lähdimme ennen juhannusta käymään talolla, löimme isännän kanssa vetoa, olisiko taloomme jo asennettu tiilikate ja pähkäilimme muutenkin, mitä talolla on mahtanut viikon aikana tapahtua. Ihan tällaiseen kehitykseen emme kuitenkaan osanneet villeimmissäkään kuvitelmissamme varautua. Helmitalon porukka oli ahertanut kovasti! <3
Ensinnäkin meille oli asennettu se katto! Katon näki jo kaukaa, kun ajoimme taloa kohti - on tuo tiilenpunainen vaan niin pirtsakka! Joku Lintumetsän tirppakin oli jo asettunut katolle visertämään.
Seuraavaksi huomasimme, että kappas, meillehän on viikon aikana ilmestynyt myös kuisti!
Ja parveke! Se on hurjan komea!
Ja ovikin meillä jo on! Kivaa, ettei talossamme enää ole ihan avoimet ovet. Isäntä kantoi minut herrasmiehen elkein kynnyksen yli.
Tässä taidekuvaa sisältä. Seinät eivät suinkaan ole noin vinot, vaan kuva on otettu kalansilmäobjektiivilla. Väliseinien tekoakin oli jo vähän aloiteltu.
Myös välikattoa oli alettu tekemään, ja isäntä halusi luonnollisesti könytä myös yläkertaan.
Ylhäällä näytti tältä.
Myös projektipäällikkö-ylitarkastaja-loikkiva laaduntarkkailija-kova komentaja Gustav Kani oli talolla käymässä ja totesi, että kotikolon kyhääminen on edistynyt erinomaisella tahdilla ja työnjälki on taianomaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti