maanantai 4. elokuuta 2014

Maalari maalaa taloa, keltaista ja valkoista


Viikonloppuna saimme maalattua kaikki varaston loputkin keltaiset osat toiseen kertaan. Lakkasimme myös varaston lattiaa ja käsittelimme varaston sisäkattoa saunasuojalla.

"Mitäs seuraavaksi tehdään?" kysäisin isännältä lauantai-iltapäivänä, kun edellä mainitut hommat olivat hyvällä mallilla.

"No maalataanko vaikka talo", isäntä totesi.

Ok. Pikkuhomma. Siispä maalikauppaan.

Otimme tavoitteeksi, että saisimme viikonlopun aikana vedettyä talon etuseinän keltaiseksi. No lopulta talon etuseinä oli maalattu viiden tunnin kuluttua. Nopea homma siis, tai sitten olemme vain niin hyviä! ;)
Paraatipuoli. Valkoiset kohdat maalataan joskus myöhemmin.
 Sunnuntaina aloimme jo maalata talon päätyseinää. Maalasimme niin korkealle kuin tällainen 162,5-senttinen henkilö vain tellingeiltä ylettyi, eli yläkerran ikkunaan asti. Oli muuten kätevä työnjako, kun toinen roikkui koko ajan telineillä ja maalasi talon yläosia, kun taas toinen keskittyi alaosiin.
Tässä näkyy meidän telineet. Ne on iskän suunnittelemat ja toteuttamat. Koska toisessa päässä on pyörät, telineitä on jokseenkin siedettävä siirrellä.
Sunnuntai-iltana aloimme maalata jo toisen pitkän sivun keltaisia osioita. Isäntä alkoi sutia myös parvekkeen alla olevia rimoja valkoisiksi.
Tähän vaiheeseen päästiin.
Jäipä hyvä fiilis, kun saimme niin paljon aikaiseksi! Ehdimme ehkä sittenkin maalata talon kertaalleen tämän kesän aikana! Ei kyllä ollut alun perin tarkoitus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti