maanantai 13. lokakuuta 2014

Viimeinen kokonainen raksaviikko käynnistyi


Talolla näyttää koko ajan valmiimmalta, mutta ihan muuttovalmista ei kuitenkaan vielä ole. Viime viikon lopulla taloon oli asennettu pieniä tarpeellisia juttuja, kuten vessapaperirullatelineet ja pyyhekoukut seiniin.

Myös listoitus on hyvässä mallissa. Ai että, miten nättiä jälkeä.

Kaiuttimen johdotkin kulkevat viimeisen päälle siististi listan takana. Nyt ei Gustav Kani pääse niitä nakertamaan.

Kylpyhuoneeseen on asennettu peilikaappi.

Myös hanat on asennettu. Tässä keittiön hana, Oras Vega joutsenkaulalla. Halusimme kaarevan juoksuputken ja tästä piti maksaa ekstraa vain muutama kymppi. :)

Vessassa ja kylppärissä on perus Oras Vegat.

Lämmitystermostaatitkin on asennettu.

Ja poistoilmalämpöpumppu eli PILP on saapunut kodinhoitohuoneeseen, joskaan se ei ole vielä käytössä.
Porrasaskelmat olivat ilmestyneet pihalle.
Ai niin, ja sitten ne lauteet. Ne ovat valmiit ja älyttömän hienot. Siis kertakaikkisen upeat. Ne ovat upeaa, sileää ja kauniinväristä tervaleppää. Alun perin suunnittelimme, että käsittelisimme saunaa tummalla sävytteellä, mutta ei näitä seiniä ja lauteita raski. Ne ovat liian täydelliset tuollaisenaan. Ja on kivaa, etteivät lauteet ole ihan perusmalliset. Ja vaikka neliöitä on supervähän, ylälauteille mahtuu ainakin neljä saunojaa. Joko hehkutin tarpeeksi?
Tässä ne on!
Paljon ei ole enää töitä jäljellä. Sähkötyöt varmaan on näkyvin juttu, joka on kesken. Helmitaloltakin sanottiin, että muuttotarkastus voidaan varata ensi viikolle, joten näillä näkymin muuttoautomme suuntaa kohti Lintumetsää 25. lokakuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti