tiistai 7. lokakuuta 2014

Kylmäkalusteet on talossa


Eilen oli taas ihan hektinen ilta: Ensin haimme Vantaan kierrätyskeskuksesta peräkärryn lainaan. Sitten ajoimme Vantaan Hobby Hallille noutamaan jääkaappia. Ajoimme Nurmijärvelle talolle ja raahasimme 76-kiloisen jääkaapin sisälle. Painoi sen verran, että olisi ollut kiva, jos jääkaapissa olisi ollut kylmä juoma.

Sitten ajoimme taas Vantaalle Hobby Halliin, haimme pakastimen, ajoimme Nurmijärvelle, kannoimme pakastimen sisälle ja ajoimme Vantaan kierrätyskeskukselle palauttamaan peräkärryn. Ajoimme kauppaan hakemaan ruokaa, söimme illallista Citymarketin parkkihallissa, ajoimme Nurmijärvelle, siirtelimme jääkaapin ja pakastimen pois tieltä, siivosimme taloa, siivosimme taskulampun valossa varastoa, ajoimme kotiin Helsinkiin ja nukahdimme. Vuorokaudesta loppui tunnit kesken emmekä ehtineet viedä kaatopaikalle roskakuormaa. Harmitti.
Kylmälaitteet. Osittain vielä paketissa. Painoivat kuin synti. Isäntä lohdutti, että mitä painavammat, sen laadukkaammat. :D
Loppukiri on melkoinen. Savupiippukin oli eilen pellitetty, mutta oli niin kiire, ettei piippu ehtinyt kuviin.

Kaikki väliovet oli asennettu.
Listoja on ehkä jo tänään kiinnitelty. Talolla häärii timpurin lisäksi sähkömies ja putkimies. Poistoilmalämpöpumppu saapuu hetkenä minä hyvänsä. Onneksi tajusimme kysellä myös lauteidenasentajan perään – kukaan ei ollut muistanut informoida häntä, että tarvitsemme pian lauteet. Olisi noloa asua talossa, jonka saunassa on vain seisomapaikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti