keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ekat isot juhlat


Viime viikonloppuna käänsimme poistoilmalämpöpumpun ensimmäistä kertaa Tilapäinen luksus -asentoon. Meillä oli nimittäin kauan odotetut tupaantuliaiset, joiden yhteydessä juhlimme myös isännän kolmikymppisiä.

Itse loihdin juhliin elämäni ensimmäisen täytekakun - jo oli aikakin. :D Kakusta tuli tietenkin talonkeltainen. Jääkaappiin kakku ei mahtunut, mutta varaston pöydällä herkku pysyi hyvänä.
Melkein kaikki vieraat eksyivät, kun yrittivät meille suunnistaa - kartat ja navigaattorit kun eivät vielä tunnista näitä kulmia. Onneksi lopulta löysivät perille ja hauskaa oli!

Itsehän en alun perin tykännyt tupakeittiöistä, mutta ajan kuluessa olen kääntänyt kelkkaani täydellisesti. Etenkin näin juhlien aikaan tupakeittiö osoitti taas ylivertaisuutensa, kun emäntä ei joutunut yksin huushollaamaan keittiössä ja kaikki parikymmentä juhlijaa mahtui samaan tilaan istumaan. Yön pikkutunneilla tupakeittiö myös muuntautui mainioksi diskoksi, jossa tanssiminen jatkui aamuneljään asti. :)

Saunan tilavuuskin tuli testattua, ja lopputulos oli se, että saunan lauteille mahtui kuusi saunojaa yhtä aikaa. Tilapäinen luxus -toiminnon takia lämmin vesikään ei loppunut kesken, vaan vesi oli tavallistakin lämpimämpää.

Lahjatuolissaan isännän on mukava kerätä voimia seuraavia juhlia varten.
Suurkiitos kaikille juhliin osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti