tiistai 2. syyskuuta 2014

Kiintokalusteet? Nyt jo?


Talon sisätiloissa ei ole tapahtunut sähkömiehen vierailun jälkeen, eli yli viikkoon, yhtikäs mitään. Nyt kai eletään sitä piinaavaa aikaa, kun odotetaan lattiavalun kuivumista. Tosin se on kuivunut jo vähän yli kolme kuukautta, ja 3-4 kuukaudessa se kai yleensä tuppaa kuivumaan.

Hetkeen emme ole itsekään pistäytyneet talolla, sillä syysflunssa on meihin muihin, paitsi Gustav Kaniin, iskenyt. Tänään kuitenkin postiluukusta tipahti kiintokalustefirman lasku tekemistämme kalustemuutoksista.

No laskussa kaikki tiedot kyllä täsmäsivät, mutta lapussa luki, että kalusteiden toimitus on 29.8., eli viime viikon perjantaina. Eli onkohan meitä talolla keittiökaapit, vessan mööpelit ja muut kiintokalusteet odottamassa, häh? Ja me olemme vain kotona niiskuttaneet flunssaisina.

Aika mystistä, jos kiintokalusteet on ihan oikeasti jo toimitettu: Helmitalon papereissa nimittäin lukee, että kalusteet asennetaan 2-3 viikkoa ennen muuttoa. Ja meidän muutonhan pitäisi olla joulukuussa. :D On tämä vain niin jännittävää, kun ei oikein tiedä, milloin mitäkin tapahtuu ja ollaanko aikataulussa! Ja tämä spekulointi...! Ah, pakko päästää pian talolle tarkastamaan tilanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti