tiistai 25. marraskuuta 2014

Päivän huone: Kodinhoitohuone


Näin arki-illan ratoksi voisin kertoilla tarinoita meidän kodinhoitohuoneesta.
Tältä se näyttää.

Alun perin pelkäsin, että kodinhoitohuoneesta tulisi ahdas ja pimeä. No näiden muutaman asuinviikon aikana kodinhoitohuone ei ole vielä kertaakaan osoittautunut ahtaaksi saatikka sitten pimeäksi, vaikka elämmekin vuoden synkintä aikaa. Kiitos ja ylistys sille henkilölle, joka ylipäänsä on keksinyt kodinhoitohuoneen!

Vanhassa asunnossamme meidän ei paljon tullut vaatteita siliteltyä, sillä silityslaudalle ei ollut kunnollista säilytystilaa, vaan jouduimme säilömään lautaa sängyn alla. Kamalan käytännönläheistä. No kodinhoitohuoneessa silityslauta mahtuu olemaan vaikka koko ajan esillä ja silitettyä tulee paljon useammin. Ja imurikin mahtuu pyörimään kodinhoitohuoneen lattialla, jos sitä ei ihan joka kerta jaksa siivouskaappiin heittää. :)

Ja enää ei tarvitse pyykkejä viikata pyykinkuivaustelineen päällä, vaan viikkauksen voi suorittaa mukavasti kodinhoitohuoneen tasolla. Ja mattojakin tulee ravisteltua ja saunasta vilvoiteltua paljon useammin kuin kerrostalossa asuessa, kun ravistelun ja vilvoittelun voi suorittaa kodinhoitohuoneen ovelta.

Kodinhoitohuone taipuu myös mahtavaksi pukeutumistilaksi, sillä kodinhoitohuoneessamme on supertehokkaat valot ja hulppean kokoiset peililiukuovet.
Säilytystilaa on tarpeeksi: vieläkään emme ole saaneet kaikkia kaappeja täyteen, vaikka ollaan asuttu jo kuukausi. ;)
 Kauan eläköön kodinhoitohuone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti