tiistai 2. joulukuuta 2014

Päivän huone: Makuuhuone


Hyi, kun päivät ovat tähän vuodenaikaan pimeitä! Aamuisin on kurja herätä, vaikka makuuhuone onkin näin pramea, ja kolmen jälkeen pimeys taas laskeutuu Lintumetsän ylle.

Tässä se meidän makuuhuone, jonne voisin vetäytyä talviunille.
Makuuhuone on muuten hyvä, mutta näkymä ikkunasta ulos on aavistuksen verran epäromanttinen. :D Naapurustolla kun tuo rakentaminen on vielä melko radikaalisti kesken ja rakennusrompetta on sikin sokin pitkin pihoja.

Makuuhuoneen verhoja etsittiin ennen muuttoa kissojen ja koirien kanssa ympäri pääkaupunkiseutua. Valmisverhoista emme löytäneet yksiäkään, jotka olisivat miellyttäneet sekä minua että isäntää. No sitten löysimme Eurokankaan nettisivuilta tämän kukallisen kankaan kuvan. Tykästyimme kukkameininkiin, mutta eihän kangasta tietenkään löytynyt koko pääkaupunkiseudulta. No onneksi Tampereelta löytyi ja äiti sen verhoiksi ompeli. :D

Makkarissa meillä on pikkuvaatteille lipasto, ja myös lipaston valitsemisen kanssa meillä oli pienenpieniä ongelmia.
Tässä se on.
Emme vaan mistään meinanneet löytää oikean kokoista, suurilaatikkoista, kivannäköistä ja kohtuuhintaista lipastoa. No sitten löysimme tämän Ikean lipaston. Tai itse asiassa lipasto oli alun perin puunvärinen, mutta maalasin sen valkoiseksi siten, että puukuvio kuitenkin jäi vähän näkyviin. Nupit jätin kokonaan alkuperäisen värisiksi, ja tyytyväisiä ollaan. Tuunaamalla saa ainakin mieleisensä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti