lauantai 20. joulukuuta 2014

Päivän huone: Olohuone


Aika monta huonetta onkin tullut jo esiteltyä, mutta kenties koko kodin sydän, olohuone, on vielä esittelemättä. Se voidaan tehdä nyt näin joulun kunniaksi. :)
Olohuone. Tai tupakeittiön tupaosio. Rakkaalla huoneella on monta nimeä.
Olohuoneen värimaailma on punainen muulloinkin kuin näin jouluna, koska punainen on isännän lempiväri. No okei, on se ehkä meidän muidenkin lempiväri.

Toinen noista kahdeksan euron Ikea-pöydistä muuten kieri muuton yhteydessä portaita alas, mutta kappas, vain yhteen sivuun tuli kolhuja. Yllättävän lujaa tekoa siis! :D

Pari viikkoa meni, että tottui noihin olohuoneen suuriin ikkunoihin ja oppi olemaan olkkarissa rennosti. Vaikka eiväthän nuo ikkunat ole edes isot, kun vertaa niitä monien muiden uusien talojen ikkunoihin. Mutta joo, nämä ikkunat ovat hyvät. Isompia en ehkä haluaisi ainakaan tällaisella alueella, jossa naapurit ovat aika lähellä. Tai sitten pitäisi ainakin olla säleverhot, mutta lähtökohtaisesti emme ole kovia säleverhofaneja. Ja on se onni, että kiepautimme pohjapiirroksen ympäri siten, että olohuoneen ikkunat tulivat takapihalle päin. :)
Sohvan divaaniosa ei suinkaan ole minun tai isännän valtakuntaa, vaan siinä on Gustav Kanin paikka. Gustav tykkää, kun divaanilta näkee sekä pihalle että telkkarin.
Näkymä keittiöstä olohuoneeseen.
Tuvan ja keittiön välille laitoimme vanhan tilanjakajamme. Tai siis vanhassa asunnossamme se oli ihan normaalisti seinävierellä kirjahyllynä, mutta nyt se saa olla tilojen välillä poikittain vähän jakamassa tupakeittiötä.

Takkakin on ollut jo tosi kovassa käytössä. Lämmitämme Pikku-Jussia useita kertoja viikossa ja ensimmäiset takkamakkaratkin on jo paistettu, nam!

1 kommentti:

  1. Kaunista ja kodikasta, ja ennen kaikkea aivan ylisöpö Gusse sohvalla. Iiiihhh!!!

    VastaaPoista