keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Päivän huone: Työhuone


Jossain vaiheessa stressasin kovastikin, mahtaako meidän työhuoneesta tulla kivannäköinen ja kesti aika kauan ennen kuin saatiin päätettyä, minkä näköinen tai värinen siitä ylipäänsä pitäisi tulla.

No loppu hyvin, kaikki hyvin, ja nyt on pakko sanoa että olen ehkä kaikista tyytyväisin nimenomaan työhuoneen ulkoasuun. :)
Tältä siellä näyttää.
Työhuoneen väriksi valikoitui lopulta pirtsakan vihreä, ja kun vielä roudasimme huoneeseen pari viherkasvia, fiilis on jopa viidakkomainen.

Meidän piti alun perin hankkia uusi kirjoituspöytä, koska inhosin vanhan kirjoituspöytäni ulkoasua - pyökinvärisenä se henki aivan liikaa 1990-lukua.

Vanha työpöytä oli kuitenkin aivan ehjä ja ilmeisen jykevää tekoa, joten olisi tuntunut vähän haaskaukselta ostaa uusi. Niinpä päätin vain maalata pöydän valkoiseksi. Koska sisätiloissa oli aika kurjaa hioa ja maalata pöytää, laiskuuttani jätin joitain kohtia pöydästä alkuperäiseen väritykseen, ja nyt pöytä näyttääkin oikein hauskalta. Vaihdoin myös työpöydän puiset vetimet metallivetimiin: kuuden kappaleen paketin sai Biltemasta alle kympillä, joten eipä ollut kallis kasvojenkohotus. Nyt työpöytä sai ihan uuden elämän. :)

Verhotkin löydettiin pitkien etsintöjen ja pähkäilyjen jälkeen sattumalta, ja hintaa niillä oli huimat 12 euroa.

Kuten kuvasta näkyy, työhuoneessa on myös levitettävä laveri, eli työhuone muuntuu kätevästi  vierashuoneeksikin. Oho, ja taidan tässä parhaillaankin pötkötellä kyseisen laverin päällä. On tässä vaan leppoisaa oikaista selkäänsä, kun pystyasennossa kirjoittaminen alkaa puuduttaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti